La Fundació Probitas fa un pas més en la col.laboració amb l’Hospital de SJD a Sierra Leone

Acord de col·laboració amb Probitas

Brother Peter, director de l’hospital de Mabesseneh, la Dra. Marta Segú, Directora de Probitas i el Germà Fernando, coordinador del programa d’agermanament en el moment de signar l’acord.

La directora de la Fundació Probitas, la Dra. Marta Segú, va desplaçar-se a Sierra Leone els dies 14 a 18 de maig, acompanyada de representants de l’Hospital de Sant Joan de Déu i d’altres dos professionals de Probitas, especialitzats en enginyeria i laboratoris clínics respectivament. L’objectiu de la visita era, d’una banda, veure sobre el terreny els projectes que s’han dut al terme al Centre amb finançament d’aquesta fundació des de l’any 2010, en particular, un sistema de plaques solars que garanteix bona part del subministrament elèctric de l’hospital, serveis sanitaris pels pacients hospitalitzats, una sala de consulta de pediatria, connexió a internet per l’escola d’infermeria, i un espai de jocs pels infants ingressats.

D’altra banda, el principal objectiu de la visita era tancar l’acord mitjançant el qual Probitas remodelarà i equiparà el laboratori de l’hospital SJD de Mabesseneh i oferirà formació al personal local, millorant així les capacitats de diagnòstic del Centre i, per tant, l’atenció als pacients. Aquesta iniciativa, que suposa un pas més en la col·laboració de Probitas amb la Orde de Sant Joan de Déu, s’emmarca en la Global Lab Initiative (GLI) de Probitas, que ja ha permès crear diversos laboratoris en centres assistencials d’Àfrica i Amèrica llatina.

Sergi.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s