Diversos professionals del nostre Hospital es preparen per fer estades a l’Hospital de Sant Joan de Déu a Sierra Leone

St. John of God Hospital MabessenehL’any vinent està previst que viatgin a Sierra Leone per fer una estada a l’Hospital de Mabesseneh diversos companys nostres, tant per donar suport assistencial, com per fer formació als professionals d’allà. Al febrer hi aniran els ginecòlegs Antonio Vela, Beatriz Ruiz i Laura Fiores, els quals faran assistència i impartiran un curs sobre ecografia obstètrica. El mateix mes també hi anirà el cirurgià general Josep Lluís Vega, mentre que al març Teresa Maristany impartirà un curs sobre radiologia i ecografia abdominal. Al segon trimestre del 2013, també s’hi desplaçarà un equip format per dos cirurgians (Rosalía Carrasco i Alex Manzanares) i una anestesista (Montse Navarro) pediàtrica. Finalment, està previst que faci una estada a Mabesseneh el cap del servei d’Otorinolaringologia del nostre Hospital, Jesús Rodríguez.D’altra banda, Amelia Guilera i Núria Roca, de l’Escola Universitària d’Infermeria (EUI) assistiran a la graduació de la Saint John of God School of Nursing durant el primer trimestre del proper any.

1 comentario en “Diversos professionals del nostre Hospital es preparen per fer estades a l’Hospital de Sant Joan de Déu a Sierra Leone

  1. Thank you for another informative blog. The place else could I am getting that type of information written in such an ideal means?
    I’ve a mission that I’m simply now operating on, and I’ve been on the glance out for such info.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s