Uns hi van i d’altres tornen

Curs de RCPEls mesos d’agost i setembre passats van estar a l’Hospital de Sierra Leone Marta Millet, donant suport a la Direcció i a Administració, i els estudiants de medicina Anna Boguñá, de la UB, i Blanca Fenero i José Vicente Sánchez, de la Universitat de Saragossa. Al setembre i octubre s’hi van desplaçar Vicky Fumadó, per donar suport a pediatria i per valorar l’atenció assistencial, i Carmen Muñoz-Almagro, del laboratori del nostre Hospital. També hi va anar un equip quirúrgic del Parc Sanitari de Sant Boi format per Laia Estalella i Meritxell Ojer, així com Beatriz Espina de l’Hospital de Sant Pau.Finalment, a l’octubre van fer una estada Ana Belén Ortega, qui va impartir un curs de RCP pels metges i infermeres d’allà, i Jordi Galera, de l’ONG Odontologia Solidària.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s