Fira solidària de Sant Climent de Llobregat amb Sierra Leone

Mercat solidàri de Sant Climent de Llobregat

Mercat solidàri de Sant Climent de Llobregat

El dia 10 d’abril es va celebrar a Sant Climent de Llobregat la 10ena Edició de la Fira Solidària que cada dos anys es fa en aquest poble.

Aquesta Fira va néixer fa més de 20 anys com una col·laboració del nostre poble amb el company Siscu Pauses, sacerdot missioner que estava treballant al nord del Camerun i que amb les aportacions que recollíem, ell podia tirar endavant Projectes molt necessaris en aquell lloc.

En Siscu fa ja uns cinc anys que ha tornat a casa. Aquest any vaig plantejar als companys que organitzem la Fira que els hi semblaria que, degut a la meva vinculació amb l’Hospital i amb Sierra Leone , aquest any el que poguéssim treure de donatius ho dediquéssim a Projectes Solidaris del nostre Hospital a Mabesseneth. Tothom va estar-hi d’acord… (la gent té molt present Sierra Leone amb el tema de l’ebola).

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Aquesta Fira jo l’anomeno del “reciclatge complet” , ja que la gent del poble ens fa donacions d’articles (bijuteria, mobles, llampares, roba, joguines, electrodomèstics, llenceria, llibres , etc) de segona ma, que els venem a preus molt baixos i tot el material que finalment no es ven el donem íntegrament a la Comunitat Bayt Al-Thaqafa de Sant Vicenç (també amb vinculacions a Sant Joan de Déu) .

Voldria aprofitar aquestes ratlles per agrair a la gent que col·labora amb la Fira des de fa molts anys i que ho fan amb un entusiasme increïble , que fa que tota la feina que comporta la Fira (recollida, triatge, organització , venda , transport etc) sigui finalment una gran Festa Solidària en la que tots ens sentim feliços de participar-hi.

Marià Vendrell,
cap del magatzem de l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona


Altres notícies

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s