El divendres 7 de març es fa el sopar de la Fam d’Esplugues a benefici de l’Apadrina

Sopar de la Fam d’Esplugues a benefici de l’Apadrina

Foto del cartell

Teniu plans per aquest divendres 7 de març? Si no en teniu, potser us ve de gust participar en una iniciativa d’allò més solidària: el Sopar de la Fam que la parròquia Santa Magdalena d’Esplugues organitza des de fa 15 anys. Es tracta d’un sopar auster, amb pa, oli i aigua, amb el qual la parròquia pretén sensibilitzar a la població sobre la situació que pateixen moltes persones al món i alhora recaptar diners per a una causa solidària. Aquest any, per al nostre programa Apadrina.

El sopar no té un preu fix. Cada comensal fa l’aportació que pugui.

El sopar tindrà lloc a dos quarts de nou del vespre a la sala Joan Brillas del Centre Cultural l’Avenç. Abans de seure a taula podrem conèixer els projectes en què col·labora la parròquia, escoltar una xerrada del germà Fernando Aguiló sobre el programa Apadrina i sentir un concert de cant i piano a càrrec del tenor Xavier Martínez i del músic Graham Lister.

Detall del cartell (pdf)

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s