Campanya de recollida de telèfons mòbils per obtenir fons pel programa solidari Apadrina un tractament

Mòbilsolidari

Cartell de la campanya mòbilsolidari

Si tens a casa un telèfon mòbil que ja no fas servir, porta’l a l’Hospital, i col·laboraràs amb una causa solidària. Participaràs en una campanya que ha engegat l’Hospital amb la finalitat de contribuir a la reutilització o reciclatge d’aquests aparells i a la vegada obtenir fons per al programa solidari Apadrina un tractament. Els telèfons mòbils, i el carregador si el conserves, els pots dipositar en un contenidor que s’instal·larà a la sortida de la cafeteria de l’Hospital, al passadís de la segona planta de consultes externes i a la cafeteria de l’Edifici Docent.
Apadrina un tractament és un programa promogut per l’Hospital que treballa per què cap infant de Sierra Leone deixi de ser tractat o ingressats a l’Hospital St. John of God de Lunsar, de Sierra Leone, per manca de mitjans econòmics.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s