L’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona celebra la Setmana de la Solidaritat del 19 al 23 d’octubre

Apadrina un tractament
Apadrina un tractament

Com cada any, els centres de l’Orde de Sant Joan de Déu celebren la Setmana de la Solidaritat que, a l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona, es centrarà enguany en la promoció del programa Apadrina un tractament, que forma part del projecte d’agermanament amb l’hospital de Mabesseneh / Lunsar, a Sierra Leone.

La propera setmana, concretament entre els dies 19 i 23, trobareu cada dia de 10 a 13 hores al vestíbul principal de l’Hospital d’Esplugues una taula amb informació d’aquest programa i amb la possibilitat de col·laborar-hi.

Vídeo promocional del Programa Apadrina de l’any 2009

Cal recordar que a Sierra Leone la sanitat no és pública i la població, gairebé sense recursos, endarrereix el moment d’anar a l’hospital quan emmalalteix. Per evitar-ho, el nostre Hospital d’Esplugues impulsa aquest programa amb l’objectiu d’obtenir fons que permetin atendre aquestes famílies gratuïtament.

Hospital Sant Joan de Déu Barcelona

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s