18 de març: concert de la Coral de l’Hospital a benefici de l’Apadrina

18 de març: concert de la Coral de l’Hospital a benefici de l’Apadrina

18 de març: concert de la Coral de l’Hospital a benefici de l’Apadrina

El proper 18 de març la Coral de l’Hospital Sant Joan de Déu farà un concert en benefici del programa “Apadrina un tractament”. Serà a les 20 hores a l’auditori de l’Edifici docent i comptarà amb la participació com a solista del Dr. Franklin Mariño, del servei d’Otorinolaringologia.

El preu de l’entrada és de 10€ i es poden comprar a la Botigueta solidària i al quiosc de l’Hospital, així com l’entrada de l’auditori el mateix dia de l’actuació. A més hi ha una fila 0 amb el compte corrent: ES20 2100 3887 0002 0003 1133.

Apadrina un tractament” és un programa del nostre Hospital que finança els tractaments dels nens que són atesos al centre de Sant Joan de Déu de Lunsar, Sierra Leone. L’objectiu és que cap nen deixi de ser tractat o ingressat al centre per manca de mitjans econòmics i que les famílies vagin a l’hospital a tractar el nen de seguida que apareguin els primers símptomes.

Programa del concert (pdf)

Hospital Sant Joan de Déu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s